2013. május 20., hétfő

...

NAGYON SAJNÁLOM, hogy sokaknak nem tetszik a blog.. Igazából kezd ellaposodni a történet.. Fel tudnám vinni, de valahogy az alapoknál ragadnak le.. Ez az első blogom.. Megértem, hogy az elején el lett minden sietve, de mégsem a legelső részbe raktam be a 1D-t, a többi meg véletlen-, meseszerű egybeesés.. Sajnálom tényleg.. Lehet abbahagyom, bár nagyon szeretem, de kommentek sincsenek nagyon és olyan, mintha magamnak meg 1-2 embernek írnám.

4 megjegyzés:

  1. ha abbahagyod megkereslek és meggyepàllak!!! xd

    Ne szomorkodj ha szeretnéd facen kirakom az idővonalamra úgy is sok nagy zayn rajongò baràtnőm van hjolnap ki is teszem!! ^^

    VálaszTörlés
  2. szia làtom nem írsz figyelj mi lenne ha mondjuk a Page elmenne a fiùkkal túrnézni ahol a rajongòk többsége nem bírja, vagy hogy Pagenek jön egy new osztàlytàrsa aki szerelmes lesz belé vagy hogy az unokatesòjàval történne valami vagy kiderülne hogy bandàbòl még valaki szerelmes belé vagy mondjuk Page elkìséri a fiukat dedikàlàsra ahol egy csaj megcsòkolja Zaynt, vagy a dedikàlàs utàn egy làny belopòzik abuszba vagy Pagenek az iskola miatt el kell költöznie egy időre vagy elmegy egy koncertre ahol a rajongòk piszkàljàk meg ilyenek vagy mondjuk nagyon csìpik vagy valami mert én szeretem ezt blogot meg a màsikat is és ezek csak tanàcsok.... vàrom a vàlaszod! ^^ <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy van ötleted, de sajnos nekem ettől teljesen elvették a kedvem. Barátnőmmel arra gondoltunk, hogy egy nem teljesen kitalált történtbe kezdenék bele, persze ő is segít az alapoknál biztosan. Már a címe megvan. Az gondolom nem 1D-s lesz, de biztos benne lesz.
      Nobody knows, lesz a címe, remélem majd ahhoz is kedvet kapsz! Nos, nem mondom, hogy kizárt, hogy ez folytatom, mert lehet, de most az más lesz. Másmilyen. Majd ki fogom rakni.

      Törlés